קקאו RAW, הידוע גם בשם קקאו גולמי, הוא הצורה הטהורה ביותר של קקאו המופק מפולי קקאו לפני שהם עוברים את תהליך הקלייה המשמש לייצור מוצרי קקאו ושוקולד קונבנציונליים. מזון העל הזה, המעובד באופן מינימלי שומר על רכיבי התזונה הטבעיים ונוגדי החמצון שלו, מה שהופך אותו לתוספת גדושה בחומרים מזינים ליצירות קולינריות שונות.
**היתרונות של קקאו RAW:**
– **תחנת כוח נוגדת חמצון:** קקאו RAW עשיר בפלבנואידים ופוליפנולים, נוגדי חמצון חזקים המסייעים במאבק בלחץ חמצוני ומגן על התאים מפני נזק.
– **בריאות הלב:** הפלבנואידים בקקאו RAW נקשרו לשיפור בריאות הלב וכלי הדם על ידי קידום זרימת דם בריאה ותמיכה בתפקוד כלי הדם.
– **שיפור מצב הרוח:** קקאו RAW מכיל תרכובות הממריצות את שחרור אנדורפינים וסרוטונין, התורמות לשיפור מצב הרוח ולרווחה כללית.
– **תמיכה קוגניטיבית:** מחקרים מסוימים מצביעים על כך שלפלבנואידים בקקאו RAW עשויים להיות השפעות משפרות קוגניטיביות, המועילות עם הזיכרון ותפקוד המוח.
– **עשיר במינרלים:** קקאו RAW הוא מקור טבעי למינרלים חיוניים כגון מגנזיום, ברזל ואשלגן, הממלאים תפקידים חיוניים בתפקודי גוף שונים.
– **סיבים תזונתיים:** קקאו RAW מכיל סיבים תזונתיים התומכים בבריאות מערכת העיכול ומסייעים בשמירה על יציאות סדירה.
– **הגברת אנרגיה:** התרכובות הטבעיות בקקאו RAW יכולות לספק דחיפה אנרגטית עדינה ללא התרסקות הקשורה לקפאין.
– **בריאות העור:** נוגדי החמצון בקקאו RAW תורמים לבריאות העור על ידי הגנה מפני רדיקלים חופשיים וקידום עור פנים בריא.
– ** ויסות סוכר בדם:** קקאו RAW עשוי לסייע בוויסות רמות הסוכר בדם בשל האינדקס הגליקמי הנמוך שלו והשפעתו הפוטנציאלית על רגישות לאינסולין.
– **טעם וארומה:** הטעם והארומה המובהקים של קקאו RAW מוסיפים עומק ועושר למתכונים, ומשפרים מנות מתוקות ומלוחות כאחד.
– **רבגוניות:** ניתן להשתמש בקקאו RAW במגוון יצירות קולינריות, החל משייקים וקינוחים ועד מנות מלוחות ומשקאות חמים.
שילוב קקאו RAW בתזונה שלך יכול לספק מגוון של יתרונות בריאותיים, מהגנה נוגדת חמצון ותמיכה בבריאות הלב ועד לשיפור מצב הרוח ויתרונות קוגניטיביים. תכולת המינרלים שלו, הסיבים התזונתיים, התכונות המעודדות את האנרגיה והגמישות הופכים אותו לתוספת צדדית ובריאה לאורח חיים מודע לבריאות.
למידע נוסף ורכישה היכנסו לLive Spirulina